dijous, 10 d’abril del 2008

ASCENSIÓ AL TAGA - DISSABTE 12

Hola Ketxut@s!

Sembla que el dia que s'ha d'anar al Taga és el dissabte. Les persones que han triat el dia és pel dissabte i les altres s'adapten.

Hi ha tres persones que el mes d'octubre hi van pujar. Crec que han de ser elles les que manen. Tot i que dels tres només en Gregui ha dit que hi anirà.

En aquest enllaç hi ha una ruta que puja des de Pardines. No sé si és aquesta la ruta que hem d'agafar. Anem al Taga

Connectem-nos perquè demà ja és divendres.

Bona nit.

3 comentaris:

Gregui ha dit...

Rafel efectivament la ruta a seguir és la que has marcat a l'enllaç.
En Víctor i en Josep Espluga també vindràn.
Parlant aquesta tarda amb en Víctor deiem de tenir prevista una ruta alternativa al Taga ja que no pinta gaire bon temps, i com ja ens hem trobat varies vegades, cada cop que després de ploure fem una ruta d'alta muntanya acabem trobant boira i no disfrutem gens del paissatge, a més és posible que també trobem neu 2.050 mts. d'alçada. La ruta alternativa podria ser la que teniem en prespectiva per la pròxima sortida ESPOLLA-COLL DE LA DONA MORTA-BAUSSITGES, on si bufa la tramuntana com sembla que serà, tindrem bona vista i a prop de casa en cas de mal temps.És una ruta d'unes 6 hores aprox. 18 km,d'un desnivell de 775 mts.i una alçada màxima desde el punt de sortida de 733 mts.

Víctor ha dit...

Hola,
previsió meteorològica al Taga:
http://www.meteo.cat/marcs/marc_muntanya.html
previsió meteorològica per l'Empordà:
http://www.meteo.cat/marcs/marc_prediccio.html
Víctor

ROSA ha dit...

HOLA, HE ESTADO VIENDO LAS PREVISIONES METEOROLOGICAS Y CREO QUE YO NO VOY A IR; DE TODAS FORMAS ESTARÉ CONECTADA AL BLOG PARA VER HORAS DE SALIDA Y TAL Y TAL Y, DECIDIRÉ AL FINAL.
BESITOS